Quarter Sleeve Tattoos: wat u moet weten voordat u er een krijgt - Tattoo Masters (2024)

Quarter Sleeve Tattoos: wat u moet weten voordat u er een krijgt - Tattoo Masters (1)

by tattoomasters

Thuis » Een tatoeage laten zetten » Quarter Sleeve Tattoos: wat u moet weten voordat u er een krijgt

Quarter Sleeve Tattoos: wat u moet weten voordat u er een krijgt - Tattoo Masters (2)

Het krijgen van een mouwtattoo is een grote verplichting en er zijn veel dingen om te overwegen voordat je ermee doorgaat. Er zijn verschillende maat mouwtattoos die verschillende delen van je arm bedekken. Als je de tatoeage voor je werk moet bedekken, is de beste plek om te beginnen een kwart mouw.

Het plannen van de tatoeage en het kiezen van de tatoeëerder om het werk te voltooien zijn de belangrijkste factoren om te overwegen. Deze zullen de hele tatoeage beïnvloeden als ze niet grondig zijn doordacht en goed zijn gepland.

Een tatoeage is voor altijd, dus het is beter om er veel tijd aan te besteden voordat je aan het werk gaat. Dit vermindert eventuele stress tijdens de procedure en geeft u een beter resultaat.

We nemen de dingen door die je moet weten voordat je je kwartmouw krijgt. Dit geeft je een goed inzicht in wat je kunt verwachten.

Wat is een Quarter Sleeve Tattoo?

Er zijn verschillende maten mouwtattoos en een kwart mouw gaat van de schouder tot net boven de elleboog. Dit is minder pijnlijk dan een halve of volledige mouw, omdat het enkele van de meest pijnlijke delen van je arm, de elleboog en de pols mist. De oksel kan echter ook pijnlijk zijn, dus houd hier rekening mee.

Een kwart mouw kan goed zijn voor degenen die de tatoeage voor het werk moeten bedekken, omdat de meeste kleding de tatoeage bedekt.

Quarter Sleeve Tattoos: wat u moet weten voordat u er een krijgt

Elke vorm van mouwtattoo heeft veel aandacht nodig, omdat je moet beslissen welke stijl tatoeage je wilt hebben. Wil je één grote tattoo om het hele gebied te bedekken of wil je kleinere tatoeages die geïntegreerd zijn?

Je moet de juiste tatoeëerder kiezen om de klus te klaren en vervolgens beslissen welk thema je wilt hebben. Je moet ook rekening houden met de tijd die het kost om de tatoeage te voltooien, de pijn van het tatoeageproces en de kosten van de tatoeage.

De nazorg van een mouwtattoo is belangrijk en je moet ervoor zorgen dat je de juiste manier kent om ervoor te zorgen, zodat het goed geneest.

Kies een tattoo-artiest

Kies niet de eerste tatoeëerder die je vindt, je moet altijd hun reputatie en hun portfolio bekijken. Omdat u een grotere tatoeage wilt, moet u ervoor zorgen dat u dit grondig met hen bespreekt voordat u aan het werk gaat.

Vraag rond, spreek met mensen die de tatoeëerder hebben gebruikt en kijk op hun sociale media voor opmerkingen en beoordelingen.

Je moet ervoor zorgen dat je een goede relatie hebt met je tatoeëerder en dat je met hen kunt communiceren. Je moet in staat zijn om ideeën te delen en vervolgens de perfecte kwarthoes voor je te bedenken.

Welk thema of ontwerp heb je?

Omdat dit een grotere tatoeage is dan veel, moet je nadenken over wat voor soort stijl je zult gebruiken en naar welk thema je op zoek bent. Heb je één tatoeage die het gebied bedekt of heb je kleinere tatoeages die aan één thema zijn gekoppeld?

Als u functies en symbolen hebt die zijn gekoppeld en geïntegreerd om een thema te maken, kunt u deze op een later tijdstip toevoegen. Dit is goed als je je mouw wilt verlengen tot een halve mouw of volledige mouw.

Zwart-wit of kleur?

Heb je veel kleur in je tattoo of wordt het een zwart-wit ontwerp? Kleur zal bijdragen aan de tijd die nodig is om de tatoeage te voltooien en ook aan de kosten. Dit kan echter de levendigheid toevoegen die u in uw mouw zoekt.

Een zwart-witte hoes kan ook heel opvallend zijn als je een geweldig thema hebt.

Hoe lang duurt het?

De tijd die nodig is om de tatoeage te voltooien, hangt af van het ontwerp en of er veel ingewikkelde details of kleuren moeten worden toegevoegd. Een kwart sleeve duurt minimaal vijf tot acht uur en wordt over een aantal sessies afgewerkt.

Hoe vaak je een tattoo sessie hebt zal afhangen van hoe snel je tattoo geneest, dit zal ongeveer twee tot drie weken uit elkaar liggen.

Conclusie

Zodra je hebt besloten dat je een kwart mouw tattoo wilt, begint het werk. Dit is niet iets dat je moet haasten, maar iets waar je veel aandacht aan moet besteden om ervoor te zorgen dat je de tatoeage krijgt die je wilde.

We hopen dat je onze gids nuttig vond en dat je nu weet waar je aan moet denken voordat je doorgaat met je mouwtattoo.

Als het eenmaal goed is gedaan met veel aandacht en inspiration, het zal er geweldig uitzien!

Gerelateerd

Inhoudsopgave

Quarter Sleeve Tattoos: wat u moet weten voordat u er een krijgt - Tattoo Masters (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Fr. Dewey Fisher

Last Updated:

Views: 5380

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fr. Dewey Fisher

Birthday: 1993-03-26

Address: 917 Hyun Views, Rogahnmouth, KY 91013-8827

Phone: +5938540192553

Job: Administration Developer

Hobby: Embroidery, Horseback riding, Juggling, Urban exploration, Skiing, Cycling, Handball

Introduction: My name is Fr. Dewey Fisher, I am a powerful, open, faithful, combative, spotless, faithful, fair person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.